Turun Dynamossa järjestetyllä Elämän valttikortit -klubilla vierailleet dj:t soittivat elämänsä 50 tärkeintä kappaletta - hienoja ja viileitä biisejä.

Hanttikortit-blogissa esiteltäviä kappaleita on yli neljä kertaa enemmän. Esitysten taso vaihtelee helvetistä taivaaseen, mutta omasta mielestäni ne kaikki ovat mahtavia. Nää laulut teki minusta tän miehen.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

#165: Surfing On A Rocket - Air (2004)

Kunnianhimoisen 10 000 Hz Legend -levyn (2001) jälkeen ranskalaisten Nikolas Godinin ja Jean Benoît Dunckellin electronica-duo palasi kolmannella varsinaisella albumillaan Talkie Walkie jälleen popmaisempaan ilmaisuun. Suomessa pitkäsoitto oli duon ensimmäinen kymmenen listakärkeen noussut albumi.

Hanttikortti 168:aan viittaava Surfing On A Rocket oli Talkie Walkien kolmas singlepoiminto. Pop-kappaleessa "sci-fi -teema" on tietenkin aina kiinnostava, ja duon How Does It Make You Feel? -videonkin (2001) tehneet Antoine Bardou-Jacquet ja Romain Guillon ohjasivat biisiin hauskan promoklipin.

Japanilaissyntyisen vasemman laidan electronica-muusikko Zongaminin, amerikkalaisen dance punk-, electro- ja house-artisti The Juan MacLeanin ja ranskalaisen electro- ja dance-artisti Joakimin biisistä tekemät remiksaukset sisältäneet CDEP:t/12" maksisinglet nostivat biisin USA:n dance single -myyntitilaston kolmanneksi, mikä teki kappaleesta hieman yllättäen Airin suurimman hitin.

Joakimin To The Smiling Sun Remix on maksin vetävin tanssiinkutsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti