Turun Dynamossa järjestetyllä Elämän valttikortit -klubilla vierailleet dj:t soittivat elämänsä 50 tärkeintä kappaletta - hienoja ja viileitä biisejä.

Hanttikortit-blogissa esiteltäviä kappaleita on yli neljä kertaa enemmän. Esitysten taso vaihtelee helvetistä taivaaseen, mutta omasta mielestäni ne kaikki ovat mahtavia. Nää laulut teki minusta tän miehen.

torstai 8. syyskuuta 2011

Jokeri III: Unessa - Regina (2011)


Regina-yhtyeen Jos et sä soita -single viittasi hauskasti Anna Hanskin biisiin, ja Soita mulle on tietysti iki-ihanan Mona Caritan legendaarinen Call Me -käännös (sanat Raul Reiman, 1980).

Blogosfääristä tuttu Soita mulle on myös Reginan eilen julkaistu ihastuttava kitarapop-albumi, joka nosti avausraitansa, Unessa-kappaleen ihan yllättäen hanttikorttien pakkaan. Biisin kuuluisi ilman muuta olla tähän asti läpikäytyjen kappaleiden mukana, joten sille myönnetään hanttikorttien kolmas jokeri ja samalla sijoitus noin 201 suosikkibiisin mainiossa joukossa.

Onneksi olkoon, biisintekijä ja multi-instrumentalisti Mikko Pykäri ja vokalisti Iisa Pykäri sekä rumpali Mikko Rissanen!

PS.

Lokakuussa 2011 julkaistiin menneen kesän auringossa hehkuva promovideo, jonka on ohjannut Osma Hirvilahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti